8 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferimizin 109.Yıl dönümü

Mrt

2017-2018 eğitim-öğretim yılında, Ağrı Valiliği himayesinde ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yürütülen "KodlAğrı Projesi" hayata geçirilmiştir. Proje, sayın Valimiz Süleyman ELBAN'ın destekleriyle başlamış olup, Ağrı merkez ve bağlı 7 ilçedeki 4 okulda 40 bilgisayar ile başlamıştır. Yılsonu itibariyle bu sayı 200 bilişim sınıfı ve 1300 bilgisayara ulaşmıştır.

Mrt

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştır.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası Faaliyetleri kapsamında tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapılmıştır.