Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bir Çayınızı İçeriz" projesi kapsamında il genelindeki öğretmenler, veli-okul iş birliğini geliştirmek ve okula ilgiyi artırmak amacıyla öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.

Mrt

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında okulumuzda her gün 1 saat kitap okuyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çevre kirliliğiyle mücadele etmek ve çevre bilincini artırmak için "Küresel Düşün, Yerel Davran" sloganıyla bir etkinlik başlattı. Etkinlik kapsamında 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.00'te 140 öğretmen, 2 bin 500 öğrenci ve velilerden oluşan bir grup, okullarının çevresini temizleyecek.

Mrt

Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi veya kısaca Fatih Projesi T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sorumluluğunda Başlatılan Dijital Eğitim ve Eğitim Destek, Altyapı Girişimidir. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işbirliği ile Okullara, Öğretmenlere ve Öğrencilere kategorilerine göre destek veren Fatih Projesi Dijital İçerik, Öğretmen Eğitimi, Altyapı Desteği, Akıllı/Etkileşimli Tahta ve Tablet Bilgisayar Desteği sunmaktadır.

Mrt

2017-2018 eğitim-öğretim yılında, Ağrı Valiliği himayesinde ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yürütülen "KodlAğrı Projesi" hayata geçirilmiştir. Proje, sayın Valimiz Süleyman ELBAN'ın destekleriyle başlamış olup, Ağrı merkez ve bağlı 7 ilçedeki 4 okulda 40 bilgisayar ile başlamıştır. Yılsonu itibariyle bu sayı 200 bilişim sınıfı ve 1300 bilgisayara ulaşmıştır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ