Eko-Ağrı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çevre kirliliğiyle mücadele etmek ve çevre bilincini artırmak için "Küresel Düşün, Yerel Davran" sloganıyla bir etkinlik başlattı. Etkinlik kapsamında 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.00'te 140 öğretmen, 2 bin 500 öğrenci ve velilerden oluşan bir grup, okullarının çevresini temizleyecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada, çevre sorunlarını en aza indirebilmek için çevre ahlakını, etiğine ve sürdürülebilir kalkınma bilincine sahip olmak gerektiğini belirtti.

Kökrek, "Bu etkinlikle gezegenimiz için sorumluluk aldığımızı göstermek ve bir kişinin bile çok şey değiştirebileceği düşüncesiyle harekete geçiyoruz. Çevremizi birlikte temizleyerek çevre için bir fark yaratıyoruz" dedi.

Yayınlayan Salim Osman ÇAKIROĞLU

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 11:50 - Görüntülenme: 16